Albania vs Spania

Albania vs SpaniaAlbaniaSpania

⚽ 2024-06-24 – Euro

 

Ponturi Albania vs Spania

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Albania vs Spania Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Albania - Spania jucat în Euro pe 2024-06-24 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Albania vs Spania Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Albania - Spania jucat în Euro pe 2024-06-24 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Albania vs Spania?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Albania vs Spania, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Albania vs Spania

Meciul dintre Albania și Spania va avea loc pe 2024-06-24. Această întâlnire din Euro este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de Sylvinho vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Spania are 4 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Albania vs Spania, Albania a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Spania are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Albania: n/a
  • for Spania: Álvaro Morata(1 goals/match);Dani Carvajal(1 goals/match);Fabián Ruiz(1 goals/match);

Albania vs Spania rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Albania si Spania:

Data Rezultate
2022-03-26 Spania 2 – 1 Albania
2017-10-06 Spania 3 – 0 Albania
2016-10-09 Albania 0 – 2 Spania
n/a n/a

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Albania și Spania.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Albania vs Spania?