Anglia vs Slovenia

Anglia vs SloveniaAngliaSlovenia

⚽ 2024-06-25 – Euro

 

Ponturi Anglia vs Slovenia

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Anglia vs Slovenia Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Anglia - Slovenia jucat în Euro pe 2024-06-25 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Anglia vs Slovenia Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Anglia - Slovenia jucat în Euro pe 2024-06-25 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Anglia vs Slovenia?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Anglia vs Slovenia, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Anglia vs Slovenia

Meciul dintre Anglia și Slovenia va avea loc pe 2024-06-25. Această întâlnire din Euro este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de G. Southgate vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Slovenia are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Anglia vs Slovenia, Anglia a obținut 2 victorii acasă, în timp ce Slovenia are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Anglia: J. Bellingham(1 goals/match);
  • for Slovenia: n/a

Anglia vs Slovenia rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Anglia si Slovenia:

Data Rezultate
2017-10-05 Anglia 1 – 0 Slovenia
2016-10-11 Slovenia 0 – 0 Anglia
2015-06-14 Slovenia 2 – 3 Anglia
2014-11-15 Anglia 3 – 1 Slovenia

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Anglia și Slovenia.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Anglia vs Slovenia?