Austria vs Turcia

Austria vs TurciaAustriaTurcia

⚽ 2024-07-02 – Euro

 

Ponturi Austria vs Turcia

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Austria vs Turcia Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Austria - Turcia jucat în Euro pe 2024-07-02 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Austria vs Turcia Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Austria - Turcia jucat în Euro pe 2024-07-02 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Austria vs Turcia?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Austria vs Turcia, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Austria vs Turcia

Meciul dintre Austria și Turcia va avea loc pe 2024-07-02. Această întâlnire din Euro este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de R. Rangnick vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Turcia are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Austria vs Turcia, Austria a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Turcia are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Austria: n/a
  • for Turcia: M. Müldür(1 goals/match);K. Aktürkoğlu(1 goals/match);

Austria vs Turcia rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Austria si Turcia:

Data Rezultate
2024-03-26 Austria 6 – 1 Turcia
2016-03-29 Austria 1 – 2 Turcia
2011-09-06 Austria 0 – 0 Turcia
2011-03-29 Turcia 2 – 0 Austria

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Austria și Turcia.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Austria vs Turcia?