Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt

Bayern Munich vs Eintracht FrankfurtBayern MunichEintracht Frankfurt

⚽ 2024-04-27 – Bundesliga

 

Ponturi Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Bayern Munich - Eintracht Frankfurt jucat în Bundesliga pe 2024-04-27 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Bayern Munich - Eintracht Frankfurt jucat în Bundesliga pe 2024-04-27 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt

Meciul dintre Bayern Munich și Eintracht Frankfurt va avea loc pe 2024-04-27. Această întâlnire din Bundesliga este programată să înceapă la ora 13:30 GMT. Echipa condusă de T. Tuchel vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Eintracht Frankfurt are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt, Bayern Munich a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Eintracht Frankfurt are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Bayern Munich: H. Kane(1.1 goals/match);
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Bayern Munich si Eintracht Frankfurt:

Data Rezultate
2023-12-09 Eintracht Frankfurt 5 – 1 Bayern Munich
2023-01-28 Bayern Munich 1 – 1 Eintracht Frankfurt
2022-08-05 Eintracht Frankfurt 1 – 6 Bayern Munich
2022-02-26 Eintracht Frankfurt 0 – 1 Bayern Munich

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Bayern Munich și Eintracht Frankfurt.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt?