Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder

Boston Celtics vs Oklahoma City ThunderBoston CelticsOklahoma City Thunder

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Ponturi Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Boston Celtics și Oklahoma City Thunder și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder

Meciul Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder jucat în NBA va începe la ora 00:30 GMT pe 2024-04-04. Echipa gazdă vine cu 59 de victorii din ultimele 75 de meciuri jucate, în timp ce Oklahoma City Thunder are o rată de câștig procentuală de 0.703 din ultimele 74 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Boston Celtics cu 1 victorii acasă, în timp ce Oklahoma City Thunder are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Boston Celtics are o diferență medie de puncte de 11.5 puncte, în timp ce Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 7.4 puncte:

  • Boston Celtics: 120.9 medie puncte pentru, 109.4 medie puncte primite
  • Oklahoma City Thunder: 120.4 medie puncte pentru, 113 medie puncte primite

Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Boston Celtics si Oklahoma City Thunder:

Data Rezultate
2024-01-03 Oklahoma City Thunder 127 – 123 Boston Celtics
2023-01-04 Oklahoma City Thunder 150 – 117 Boston Celtics
2022-11-15 Boston Celtics 126 – 122 Oklahoma City Thunder
2022-03-22 Oklahoma City Thunder 123 – 132 Boston Celtics

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Boston Celtics vs Oklahoma City Thunder?