Botoșani vs Dinamo Bucureşti

Botoșani vs Dinamo BucureştiBotoșaniDinamo Bucureşti

⚽ 2024-04-23 – Liga I

 

Ponturi Botoșani vs Dinamo Bucureşti

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Botoșani vs Dinamo Bucureşti Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Botoșani - Dinamo Bucureşti jucat în Liga I pe 2024-04-23 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Botoșani vs Dinamo Bucureşti Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Botoșani - Dinamo Bucureşti jucat în Liga I pe 2024-04-23 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Botoșani vs Dinamo Bucureşti?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Botoșani vs Dinamo Bucureşti, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Botoșani vs Dinamo Bucureşti

Meciul dintre Botoșani și Dinamo Bucureşti va avea loc pe 2024-04-23. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 16:30 GMT. Echipa condusă de B. Andone vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Dinamo Bucureşti are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Botoșani vs Dinamo Bucureşti, Botoșani a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Dinamo Bucureşti are 2 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Botoșani: n/a
  • for Dinamo Bucureşti: n/a

Botoșani vs Dinamo Bucureşti rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Botoșani si Dinamo Bucureşti:

Data Rezultate
2023-12-18 Botoșani 0 – 2 Dinamo Bucureşti
2023-08-14 Dinamo Bucureşti 1 – 0 Botoșani
2022-05-06 Botoșani 2 – 3 Dinamo Bucureşti
2022-02-07 Botoșani 4 – 0 Dinamo Bucureşti

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Botoșani și Dinamo Bucureşti.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Botoșani vs Dinamo Bucureşti?