Botoșani vs Politehnica Iași

Botoșani vs Politehnica IașiBotoșaniPolitehnica Iași

⚽ 2024-03-30 – Liga I

 

Ponturi Botoșani vs Politehnica Iași

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Botoșani vs Politehnica Iași Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Botoșani - Politehnica Iași jucat în Liga I pe 2024-03-30 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Botoșani vs Politehnica Iași Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Botoșani - Politehnica Iași jucat în Liga I pe 2024-03-30 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Botoșani vs Politehnica Iași?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Botoșani vs Politehnica Iași, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Botoșani vs Politehnica Iași

Meciul dintre Botoșani și Politehnica Iași va avea loc pe 2024-03-30. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 13:45 GMT. Echipa condusă de B. Andone vine cu 0 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Politehnica Iași are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Botoșani vs Politehnica Iași, Botoșani a obținut 2 victorii acasă, în timp ce Politehnica Iași are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Botoșani: n/a
  • for Politehnica Iași: n/a

Botoșani vs Politehnica Iași rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Botoșani si Politehnica Iași:

Data Rezultate
2024-02-02 Botoșani 2 – 1 Politehnica Iași
2023-09-18 Politehnica Iași 1 – 1 Botoșani
2021-01-18 Politehnica Iași 0 – 1 Botoșani
2020-08-30 Botoșani 4 – 0 Politehnica Iași

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Botoșani și Politehnica Iași.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Botoșani vs Politehnica Iași?