Celta de Vigo vs Rayo Vallecano

Celta de Vigo vs Rayo VallecanoCelta de VigoRayo Vallecano

⚽ 2024-03-31 – La Liga

 

Ponturi Celta de Vigo vs Rayo Vallecano

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Celta de Vigo vs Rayo Vallecano Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Celta de Vigo - Rayo Vallecano jucat în La Liga pe 2024-03-31 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Celta de Vigo vs Rayo Vallecano Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Celta de Vigo - Rayo Vallecano jucat în La Liga pe 2024-03-31 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Celta de Vigo vs Rayo Vallecano?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Celta de Vigo vs Rayo Vallecano, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Celta de Vigo vs Rayo Vallecano

Meciul dintre Celta de Vigo și Rayo Vallecano va avea loc pe 2024-03-31. Această întâlnire din La Liga este programată să înceapă la ora 12:00 GMT. Echipa condusă de Claudio Giráldez vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Rayo Vallecano are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Celta de Vigo vs Rayo Vallecano, Celta de Vigo a obținut 2 victorii acasă, în timp ce Rayo Vallecano are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Rayo Vallecano: n/a

Celta de Vigo vs Rayo Vallecano rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Celta de Vigo si Rayo Vallecano:

Data Rezultate
2023-12-11 Rayo Vallecano 0 – 0 Celta de Vigo
2023-03-11 Celta de Vigo 3 – 0 Rayo Vallecano
2022-11-10 Rayo Vallecano 0 – 0 Celta de Vigo
2022-02-05 Celta de Vigo 2 – 0 Rayo Vallecano

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Celta de Vigo și Rayo Vallecano.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Celta de Vigo vs Rayo Vallecano?