Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers

Charlotte Hornets vs Cleveland CavaliersCharlotte HornetsCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Ponturi Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Charlotte Hornets și Cleveland Cavaliers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers, care se joacă în NBA pe 2024-03-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers, care se joacă în NBA pe 2024-03-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers

Meciul Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers jucat în NBA va începe la ora 00:00 GMT pe 2024-03-28. Echipa gazdă vine cu 17 de victorii din ultimele 71 de meciuri jucate, în timp ce Cleveland Cavaliers are o rată de câștig procentuală de 0.611 din ultimele 72 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Charlotte Hornets cu 0 victorii acasă, în timp ce Cleveland Cavaliers are 2 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Charlotte Hornets are o diferență medie de puncte de -10.6 puncte, în timp ce Cleveland Cavaliers are o diferență medie de puncte de 3.4 puncte:

  • Charlotte Hornets: 106.2 medie puncte pentru, 116.8 medie puncte primite
  • Cleveland Cavaliers: 112.7 medie puncte pentru, 109.3 medie puncte primite

Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Charlotte Hornets si Cleveland Cavaliers:

Data Rezultate
2024-03-26 Cleveland Cavaliers 115 – 92 Charlotte Hornets
2023-04-09 Cleveland Cavaliers 95 – 106 Charlotte Hornets
2023-03-14 Charlotte Hornets 104 – 120 Cleveland Cavaliers
2023-03-12 Charlotte Hornets 108 – 114 Cleveland Cavaliers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Charlotte Hornets vs Cleveland Cavaliers?