Charlotte Hornets vs Golden State Warriors

Charlotte Hornets vs Golden State WarriorsCharlotte HornetsGolden State Warriors

🏀 2024-03-30 – NBA

 

Ponturi Charlotte Hornets vs Golden State Warriors

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Charlotte Hornets și Golden State Warriors și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Charlotte Hornets vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-03-30, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Charlotte Hornets vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-03-30, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Charlotte Hornets vs Golden State Warriors?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Charlotte Hornets vs Golden State Warriors, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Charlotte Hornets vs Golden State Warriors

Meciul Charlotte Hornets vs Golden State Warriors jucat în NBA va începe la ora 00:00 GMT pe 2024-03-30. Echipa gazdă vine cu 18 de victorii din ultimele 72 de meciuri jucate, în timp ce Golden State Warriors are o rată de câștig procentuală de 0.528 din ultimele 72 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Charlotte Hornets cu 1 victorii acasă, în timp ce Golden State Warriors are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Charlotte Hornets are o diferență medie de puncte de -10.5 puncte, în timp ce Golden State Warriors are o diferență medie de puncte de 1.8 puncte:

  • Charlotte Hornets: 106.3 medie puncte pentru, 116.8 medie puncte primite
  • Golden State Warriors: 118 medie puncte pentru, 116.2 medie puncte primite

Charlotte Hornets vs Golden State Warriors rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Charlotte Hornets si Golden State Warriors:

Data Rezultate
2024-02-24 Golden State Warriors 97 – 84 Charlotte Hornets
2022-12-28 Golden State Warriors 110 – 105 Charlotte Hornets
2022-10-30 Charlotte Hornets – Golden State Warriors
2021-11-15 Charlotte Hornets 106 – 102 Golden State Warriors

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Charlotte Hornets vs Golden State Warriors H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Charlotte Hornets vs Golden State Warriors?