Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers

Charlotte Hornets vs Portland Trail BlazersCharlotte HornetsPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Ponturi Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Charlotte Hornets și Portland Trail Blazers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers

Meciul Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers jucat în NBA va începe la ora 00:00 GMT pe 2024-04-04. Echipa gazdă vine cu 18 de victorii din ultimele 75 de meciuri jucate, în timp ce Portland Trail Blazers are o rată de câștig procentuală de 0.253 din ultimele 75 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Charlotte Hornets cu 0 victorii acasă, în timp ce Portland Trail Blazers are 2 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Charlotte Hornets are o diferență medie de puncte de -10.6 puncte, în timp ce Portland Trail Blazers are o diferență medie de puncte de -8.8 puncte:

  • Charlotte Hornets: 106.3 medie puncte pentru, 116.9 medie puncte primite
  • Portland Trail Blazers: 107.2 medie puncte pentru, 116 medie puncte primite

Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Charlotte Hornets si Portland Trail Blazers:

Data Rezultate
2024-02-26 Portland Trail Blazers 80 – 93 Charlotte Hornets
2023-07-12 Charlotte Hornets 93 – 97 Portland Trail Blazers
2022-12-27 Portland Trail Blazers 124 – 113 Charlotte Hornets
2022-11-10 Charlotte Hornets 95 – 105 Portland Trail Blazers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers?