Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

Cleveland Cavaliers vs Memphis GrizzliesCleveland CavaliersMemphis Grizzlies

🏀 2024-04-11 – NBA

 

Ponturi Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Cleveland Cavaliers și Memphis Grizzlies și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies, care se joacă în NBA pe 2024-04-11, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies, care se joacă în NBA pe 2024-04-11, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

Meciul Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies jucat în NBA va începe la ora 00:00 GMT pe 2024-04-11. Echipa gazdă vine cu 46 de victorii din ultimele 79 de meciuri jucate, în timp ce Memphis Grizzlies are o rată de câștig procentuală de 0.346 din ultimele 78 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Cleveland Cavaliers cu 2 victorii acasă, în timp ce Memphis Grizzlies are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Cleveland Cavaliers are o diferență medie de puncte de 2.4 puncte, în timp ce Memphis Grizzlies are o diferență medie de puncte de -6.8 puncte:

  • Cleveland Cavaliers: 112.5 medie puncte pentru, 110.1 medie puncte primite
  • Memphis Grizzlies: 105.9 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Cleveland Cavaliers si Memphis Grizzlies:

Data Rezultate
2024-02-02 Memphis Grizzlies 101 – 108 Cleveland Cavaliers
2023-07-10 Cleveland Cavaliers 100 – 77 Memphis Grizzlies
2023-02-03 Cleveland Cavaliers 128 – 113 Memphis Grizzlies
2023-01-19 Memphis Grizzlies 115 – 114 Cleveland Cavaliers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies?