Dallas Mavericks vs Golden State Warriors

Dallas Mavericks vs Golden State WarriorsDallas MavericksGolden State Warriors

🏀 2024-04-03 – NBA

 

Ponturi Dallas Mavericks vs Golden State Warriors

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Dallas Mavericks și Golden State Warriors și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Dallas Mavericks vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-04-03, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Dallas Mavericks vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-04-03, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Dallas Mavericks vs Golden State Warriors?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Dallas Mavericks vs Golden State Warriors, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Dallas Mavericks vs Golden State Warriors

Meciul Dallas Mavericks vs Golden State Warriors jucat în NBA va începe la ora 00:30 GMT pe 2024-04-03. Echipa gazdă vine cu 45 de victorii din ultimele 74 de meciuri jucate, în timp ce Golden State Warriors are o rată de câștig procentuală de 0.541 din ultimele 74 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Dallas Mavericks cu 2 victorii acasă, în timp ce Golden State Warriors are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Dallas Mavericks are o diferență medie de puncte de 2.4 puncte, în timp ce Golden State Warriors are o diferență medie de puncte de 2.1 puncte:

  • Dallas Mavericks: 118.7 medie puncte pentru, 116.3 medie puncte primite
  • Golden State Warriors: 118 medie puncte pentru, 115.9 medie puncte primite

Dallas Mavericks vs Golden State Warriors rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Dallas Mavericks si Golden State Warriors:

Data Rezultate
2024-03-14 Dallas Mavericks 109 – 99 Golden State Warriors
2023-12-31 Golden State Warriors 122 – 132 Dallas Mavericks
2023-07-12 Dallas Mavericks 98 – 96 Golden State Warriors
2023-03-22 Dallas Mavericks 125 – 127 Golden State Warriors

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Dallas Mavericks vs Golden State Warriors H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Dallas Mavericks vs Golden State Warriors?