Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

Eintracht Frankfurt vs Werder BremenEintracht FrankfurtWerder Bremen

⚽ 2024-04-05 – Bundesliga

 

Ponturi Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Eintracht Frankfurt - Werder Bremen jucat în Bundesliga pe 2024-04-05 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Eintracht Frankfurt - Werder Bremen jucat în Bundesliga pe 2024-04-05 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen

Meciul dintre Eintracht Frankfurt și Werder Bremen va avea loc pe 2024-04-05. Această întâlnire din Bundesliga este programată să înceapă la ora 18:30 GMT. Echipa condusă de D. Toppmöller vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Werder Bremen are 0 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen, Eintracht Frankfurt a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Werder Bremen are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Eintracht Frankfurt: n/a
  • for Werder Bremen: n/a

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Eintracht Frankfurt si Werder Bremen:

Data Rezultate
2023-11-12 Werder Bremen 2 – 2 Eintracht Frankfurt
2023-02-18 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Werder Bremen
2022-08-28 Werder Bremen 3 – 4 Eintracht Frankfurt
2021-02-26 Werder Bremen 2 – 1 Eintracht Frankfurt

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Eintracht Frankfurt și Werder Bremen.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen?