FCSB vs FCV Farul Constanţa

FCSB vs FCV Farul ConstanţaFCSBFCV Farul Constanţa

⚽ 2024-04-27 – Liga I

 

Ponturi FCSB vs FCV Farul Constanţa

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

FCSB vs FCV Farul Constanţa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCSB - FCV Farul Constanţa jucat în Liga I pe 2024-04-27 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

FCSB vs FCV Farul Constanţa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCSB - FCV Farul Constanţa jucat în Liga I pe 2024-04-27 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe FCSB vs FCV Farul Constanţa?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul FCSB vs FCV Farul Constanţa, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci FCSB vs FCV Farul Constanţa

Meciul dintre FCSB și FCV Farul Constanţa va avea loc pe 2024-04-27. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 17:30 GMT. Echipa condusă de I. Charalambous vine cu 4 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce FCV Farul Constanţa are 3 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe FCSB vs FCV Farul Constanţa, FCSB a obținut 0 victorii acasă, în timp ce FCV Farul Constanţa are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for FCSB: n/a
  • for FCV Farul Constanţa: n/a

FCSB vs FCV Farul Constanţa rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre FCSB si FCV Farul Constanţa:

Data Rezultate
2024-03-31 FCV Farul Constanţa 0 – 1 FCSB
2024-02-05 FCSB 1 – 1 FCV Farul Constanţa
2023-09-17 FCV Farul Constanţa 0 – 1 FCSB
2023-05-21 FCV Farul Constanţa 3 – 2 FCSB

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre FCSB și FCV Farul Constanţa.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul FCSB vs FCV Farul Constanţa?