FCSB vs Universitatea Cluj

FCSB vs Universitatea ClujFCSBUniversitatea Cluj

⚽ 2024-07-13 – Liga I

 

Ponturi FCSB vs Universitatea Cluj

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

FCSB vs Universitatea Cluj Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCSB - Universitatea Cluj jucat în Liga I pe 2024-07-13 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

FCSB vs Universitatea Cluj Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCSB - Universitatea Cluj jucat în Liga I pe 2024-07-13 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe FCSB vs Universitatea Cluj?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul FCSB vs Universitatea Cluj, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci FCSB vs Universitatea Cluj

Meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj va avea loc pe 2024-07-13. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de I. Charalambous vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Universitatea Cluj are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe FCSB vs Universitatea Cluj, FCSB a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Universitatea Cluj are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for FCSB: n/a
  • for Universitatea Cluj: n/a

FCSB vs Universitatea Cluj rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre FCSB si Universitatea Cluj:

Data Rezultate
2024-02-19 Universitatea Cluj 0 – 0 FCSB
2023-10-02 FCSB 2 – 2 Universitatea Cluj
2022-10-31 Universitatea Cluj 2 – 1 FCSB
2022-07-17 FCSB 1 – 1 Universitatea Cluj

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre FCSB și Universitatea Cluj.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul FCSB vs Universitatea Cluj?