FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti

FCV Farul Constanţa vs Rapid BucureştiFCV Farul ConstanţaRapid Bucureşti

⚽ 2024-04-24 – Liga I

 

Ponturi FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCV Farul Constanţa - Rapid Bucureşti jucat în Liga I pe 2024-04-24 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul FCV Farul Constanţa - Rapid Bucureşti jucat în Liga I pe 2024-04-24 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti

Meciul dintre FCV Farul Constanţa și Rapid Bucureşti va avea loc pe 2024-04-24. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 16:00 GMT. Echipa condusă de G. Hagi vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Rapid Bucureşti are 0 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti, FCV Farul Constanţa a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Rapid Bucureşti are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for FCV Farul Constanţa: n/a
  • for Rapid Bucureşti: M. Dugandžić(1 goals/match);Albion Rrahmani(0.88 goals/match);

FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre FCV Farul Constanţa si Rapid Bucureşti:

Data Rezultate
2024-03-15 Rapid Bucureşti 1 – 2 FCV Farul Constanţa
2023-12-20 FCV Farul Constanţa 0 – 0 Rapid Bucureşti
2023-08-20 Rapid Bucureşti 3 – 1 FCV Farul Constanţa
2023-05-06 FCV Farul Constanţa 7 – 2 Rapid Bucureşti

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre FCV Farul Constanţa și Rapid Bucureşti.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul FCV Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti?