Golden State Warriors vs San Antonio Spurs

Golden State Warriors vs San Antonio SpursGolden State WarriorsSan Antonio Spurs

🏀 2024-03-10 – NBA

 

Ponturi Golden State Warriors vs San Antonio Spurs

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Golden State Warriors și San Antonio Spurs și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, care se joacă în NBA pe 2024-03-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, care se joacă în NBA pe 2024-03-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Golden State Warriors vs San Antonio Spurs?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Golden State Warriors vs San Antonio Spurs, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Golden State Warriors vs San Antonio Spurs

Meciul Golden State Warriors vs San Antonio Spurs jucat în NBA va începe la ora 02:30 GMT pe 2024-03-10. Echipa gazdă vine cu 33 de victorii din ultimele 62 de meciuri jucate, în timp ce San Antonio Spurs are o rată de câștig procentuală de 0.206 din ultimele 63 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Golden State Warriors cu 2 victorii acasă, în timp ce San Antonio Spurs are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Golden State Warriors are o diferență medie de puncte de 1.8 puncte, în timp ce San Antonio Spurs are o diferență medie de puncte de -8 puncte:

  • Golden State Warriors: 118.7 medie puncte pentru, 116.9 medie puncte primite
  • San Antonio Spurs: 112.4 medie puncte pentru, 120.4 medie puncte primite

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Golden State Warriors si San Antonio Spurs:

Data Rezultate
2023-11-25 Golden State Warriors 118 – 112 San Antonio Spurs
2023-10-21 Golden State Warriors 117 – 122 San Antonio Spurs
2023-04-01 Golden State Warriors 130 – 115 San Antonio Spurs
2023-01-14 San Antonio Spurs 113 – 144 Golden State Warriors

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Golden State Warriors vs San Antonio Spurs H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Golden State Warriors vs San Antonio Spurs?