Houston Rockets vs Golden State Warriors

Houston Rockets vs Golden State WarriorsHouston RocketsGolden State Warriors

🏀 2024-04-05 – NBA

 

Ponturi Houston Rockets vs Golden State Warriors

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Houston Rockets și Golden State Warriors și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Houston Rockets vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-04-05, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Houston Rockets vs Golden State Warriors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Houston Rockets vs Golden State Warriors, care se joacă în NBA pe 2024-04-05, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Houston Rockets vs Golden State Warriors?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Houston Rockets vs Golden State Warriors, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Houston Rockets vs Golden State Warriors

Meciul Houston Rockets vs Golden State Warriors jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-05. Echipa gazdă vine cu 38 de victorii din ultimele 75 de meciuri jucate, în timp ce Golden State Warriors are o rată de câștig procentuală de 0.547 din ultimele 75 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Houston Rockets cu 0 victorii acasă, în timp ce Golden State Warriors are 2 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Houston Rockets are o diferență medie de puncte de 1.5 puncte, în timp ce Golden State Warriors are o diferență medie de puncte de 2.2 puncte:

  • Houston Rockets: 114.1 medie puncte pentru, 112.6 medie puncte primite
  • Golden State Warriors: 117.8 medie puncte pentru, 115.6 medie puncte primite

Houston Rockets vs Golden State Warriors rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Houston Rockets si Golden State Warriors:

Data Rezultate
2023-11-21 Golden State Warriors 121 – 116 Houston Rockets
2023-10-30 Houston Rockets 95 – 106 Golden State Warriors
2023-07-13 Golden State Warriors 101 – 118 Houston Rockets
2023-03-21 Houston Rockets 108 – 121 Golden State Warriors

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Houston Rockets vs Golden State Warriors H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Houston Rockets vs Golden State Warriors?