Houston Rockets vs Portland Trail Blazers

Houston Rockets vs Portland Trail BlazersHouston RocketsPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-26 – NBA

 

Ponturi Houston Rockets vs Portland Trail Blazers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Houston Rockets și Portland Trail Blazers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Houston Rockets vs Portland Trail Blazers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Houston Rockets vs Portland Trail Blazers, care se joacă în NBA pe 2024-03-26, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Houston Rockets vs Portland Trail Blazers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Houston Rockets vs Portland Trail Blazers, care se joacă în NBA pe 2024-03-26, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Houston Rockets vs Portland Trail Blazers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Houston Rockets vs Portland Trail Blazers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Houston Rockets vs Portland Trail Blazers

Meciul Houston Rockets vs Portland Trail Blazers jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-26. Echipa gazdă vine cu 35 de victorii din ultimele 70 de meciuri jucate, în timp ce Portland Trail Blazers are o rată de câștig procentuală de 0.268 din ultimele 71 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Houston Rockets cu 1 victorii acasă, în timp ce Portland Trail Blazers are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Houston Rockets are o diferență medie de puncte de 1.6 puncte, în timp ce Portland Trail Blazers are o diferență medie de puncte de -8.1 puncte:

  • Houston Rockets: 114.3 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite
  • Portland Trail Blazers: 107.8 medie puncte pentru, 115.9 medie puncte primite

Houston Rockets vs Portland Trail Blazers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Houston Rockets si Portland Trail Blazers:

Data Rezultate
2024-03-09 Portland Trail Blazers 107 – 123 Houston Rockets
2024-01-25 Houston Rockets 131 – 137 Portland Trail Blazers
2023-07-07 Houston Rockets 100 – 99 Portland Trail Blazers
2023-02-27 Portland Trail Blazers 131 – 114 Houston Rockets

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Houston Rockets vs Portland Trail Blazers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Houston Rockets vs Portland Trail Blazers?