Internazionale vs Genoa

Internazionale vs GenoaInternazionaleGenoa

⚽ 2024-03-04 – Serie A

 

Ponturi Internazionale vs Genoa

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Internazionale vs Genoa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Internazionale - Genoa jucat în Serie A pe 2024-03-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Internazionale vs Genoa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Internazionale - Genoa jucat în Serie A pe 2024-03-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Internazionale vs Genoa?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Internazionale vs Genoa, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Internazionale vs Genoa

Meciul dintre Internazionale și Genoa va avea loc pe 2024-03-04. Această întâlnire din Serie A este programată să înceapă la ora 19:45 GMT. Echipa condusă de S. Inzaghi vine cu 5 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Genoa are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Internazionale vs Genoa, Internazionale a obținut 2 victorii acasă, în timp ce Genoa are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Internazionale: L. Martínez(0.96 goals/match);
  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Internazionale vs Genoa rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Internazionale si Genoa:

Data Rezultate
2023-12-29 Genoa 1 – 1 Internazionale
2022-02-25 Genoa 0 – 0 Internazionale
2021-08-21 Internazionale 4 – 0 Genoa
2021-02-28 Internazionale 3 – 0 Genoa

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Internazionale vs Genoa H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Internazionale vs Genoa?