Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks

Los Angeles Clippers vs Dallas MavericksLos Angeles ClippersDallas Mavericks

🏀 2024-04-24 – NBA

 

Ponturi Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Los Angeles Clippers și Dallas Mavericks și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks, care se joacă în NBA pe 2024-04-24, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks, care se joacă în NBA pe 2024-04-24, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks

Meciul Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks jucat în NBA va începe la ora 03:00 GMT pe 2024-04-24. Echipa gazdă vine cu 51 de victorii din ultimele 82 de meciuri jucate, în timp ce Dallas Mavericks are o rată de câștig procentuală de 0.61 din ultimele 82 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Los Angeles Clippers cu 2 victorii acasă, în timp ce Dallas Mavericks are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Los Angeles Clippers are o diferență medie de puncte de 3.3 puncte, în timp ce Dallas Mavericks are o diferență medie de puncte de 2.3 puncte:

  • Los Angeles Clippers: 115.6 medie puncte pentru, 112.3 medie puncte primite
  • Dallas Mavericks: 117.9 medie puncte pentru, 115.6 medie puncte primite

Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Los Angeles Clippers si Dallas Mavericks:

Data Rezultate
2024-04-21 Los Angeles Clippers 109 – 97 Dallas Mavericks
2023-12-21 Dallas Mavericks 111 – 120 Los Angeles Clippers
2023-11-26 Los Angeles Clippers 107 – 88 Dallas Mavericks
2023-11-11 Dallas Mavericks 144 – 126 Los Angeles Clippers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks?