Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves

Los Angeles Lakers vs Minnesota TimberwolvesLos Angeles LakersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-04-08 – NBA

 

Ponturi Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Los Angeles Lakers și Minnesota Timberwolves și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves, care se joacă în NBA pe 2024-04-08, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves, care se joacă în NBA pe 2024-04-08, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves

Meciul Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves jucat în NBA va începe la ora 03:00 GMT pe 2024-04-08. Echipa gazdă vine cu 44 de victorii din ultimele 77 de meciuri jucate, în timp ce Minnesota Timberwolves are o rată de câștig procentuală de 0.688 din ultimele 77 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Los Angeles Lakers cu 2 victorii acasă, în timp ce Minnesota Timberwolves are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Los Angeles Lakers are o diferență medie de puncte de 0.4 puncte, în timp ce Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 7 puncte:

  • Los Angeles Lakers: 117.9 medie puncte pentru, 117.5 medie puncte primite
  • Minnesota Timberwolves: 112.8 medie puncte pentru, 105.8 medie puncte primite

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Los Angeles Lakers si Minnesota Timberwolves:

Data Rezultate
2024-03-11 Los Angeles Lakers 120 – 109 Minnesota Timberwolves
2023-12-31 Minnesota Timberwolves 108 – 106 Los Angeles Lakers
2023-12-22 Minnesota Timberwolves 118 – 111 Los Angeles Lakers
2023-04-12 Los Angeles Lakers 108 – 102 Minnesota Timberwolves

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves?