Manchester City vs FC Copenhagen

Manchester City vs FC CopenhagenManchester CityFC Copenhagen

⚽ 2024-03-06 – Liga Campionilor

 

Ponturi Manchester City vs FC Copenhagen

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Manchester City vs FC Copenhagen Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - FC Copenhagen jucat în Liga Campionilor pe 2024-03-06 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Manchester City vs FC Copenhagen Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - FC Copenhagen jucat în Liga Campionilor pe 2024-03-06 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Manchester City vs FC Copenhagen?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Manchester City vs FC Copenhagen, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Manchester City vs FC Copenhagen

Meciul dintre Manchester City și FC Copenhagen va avea loc pe 2024-03-06. Această întâlnire din Liga Campionilor este programată să înceapă la ora 20:00 GMT. Echipa condusă de Pep Guardiola vine cu 4 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce FC Copenhagen are 3 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Manchester City vs FC Copenhagen, Manchester City a obținut 1 victorii acasă, în timp ce FC Copenhagen are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Manchester City: K. De Bruyne(1 goals/match);E. Haaland(0.83 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);M. Hamilton(1 goals/match);
  • for FC Copenhagen: M. Mattsson(1 goals/match);

Manchester City vs FC Copenhagen rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Manchester City si FC Copenhagen:

Data Rezultate
2024-02-13 FC Copenhagen 1 – 3 Manchester City
2022-10-11 FC Copenhagen 0 – 0 Manchester City
2022-10-05 Manchester City 5 – 0 FC Copenhagen
n/a n/a

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Manchester City vs FC Copenhagen H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Manchester City vs FC Copenhagen?