Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Memphis Grizzlies vs Los Angeles LakersMemphis GrizzliesLos Angeles Lakers

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Ponturi Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Memphis Grizzlies și Los Angeles Lakers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers, care se joacă în NBA pe 2024-04-13, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers, care se joacă în NBA pe 2024-04-13, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Meciul Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-13. Echipa gazdă vine cu 27 de victorii din ultimele 80 de meciuri jucate, în timp ce Los Angeles Lakers are o rată de câștig procentuală de 0.563 din ultimele 80 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Memphis Grizzlies cu 0 victorii acasă, în timp ce Los Angeles Lakers are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Memphis Grizzlies are o diferență medie de puncte de -6.9 puncte, în timp ce Los Angeles Lakers are o diferență medie de puncte de 0.4 puncte:

  • Memphis Grizzlies: 105.6 medie puncte pentru, 112.5 medie puncte primite
  • Los Angeles Lakers: 117.9 medie puncte pentru, 117.5 medie puncte primite

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Memphis Grizzlies si Los Angeles Lakers:

Data Rezultate
2024-03-28 Memphis Grizzlies 124 – 136 Los Angeles Lakers
2024-01-06 Los Angeles Lakers 113 – 127 Memphis Grizzlies
2023-11-15 Los Angeles Lakers 134 – 107 Memphis Grizzlies
2023-07-15 Los Angeles Lakers 69 – 100 Memphis Grizzlies

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers?