Milan vs Internazionale

Milan vs InternazionaleMilanInternazionale

⚽ 2024-04-22 – Serie A

 

Ponturi Milan vs Internazionale

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Milan vs Internazionale Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Milan - Internazionale jucat în Serie A pe 2024-04-22 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Milan vs Internazionale Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Milan - Internazionale jucat în Serie A pe 2024-04-22 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Milan vs Internazionale?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Milan vs Internazionale, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Milan vs Internazionale

Meciul dintre Milan și Internazionale va avea loc pe 2024-04-22. Această întâlnire din Serie A este programată să înceapă la ora 18:45 GMT. Echipa condusă de S. Pioli vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Internazionale are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Milan vs Internazionale, Milan a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Internazionale are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Milan: n/a
  • for Internazionale: L. Martínez(0.82 goals/match);

Milan vs Internazionale rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Milan si Internazionale:

Data Rezultate
2023-09-16 Internazionale 5 – 1 Milan
2023-05-16 Internazionale 1 – 0 Milan
2023-05-10 Milan 0 – 2 Internazionale
2023-02-05 Internazionale 1 – 0 Milan

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Milan și Internazionale.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Milan vs Internazionale?