Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers

Minnesota Timberwolves vs Cleveland CavaliersMinnesota TimberwolvesCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-23 – NBA

 

Ponturi Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Minnesota Timberwolves și Cleveland Cavaliers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers, care se joacă în NBA pe 2024-03-23, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers, care se joacă în NBA pe 2024-03-23, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers

Meciul Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-23. Echipa gazdă vine cu 47 de victorii din ultimele 69 de meciuri jucate, în timp ce Cleveland Cavaliers are o rată de câștig procentuală de 0.623 din ultimele 69 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Minnesota Timberwolves cu 1 victorii acasă, în timp ce Cleveland Cavaliers are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 6.6 puncte, în timp ce Cleveland Cavaliers are o diferență medie de puncte de 4 puncte:

  • Minnesota Timberwolves: 113.3 medie puncte pentru, 106.7 medie puncte primite
  • Cleveland Cavaliers: 113.4 medie puncte pentru, 109.4 medie puncte primite

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Minnesota Timberwolves si Cleveland Cavaliers:

Data Rezultate
2024-03-09 Cleveland Cavaliers 113 – 104 Minnesota Timberwolves
2023-01-15 Minnesota Timberwolves 110 – 102 Cleveland Cavaliers
2022-11-14 Cleveland Cavaliers 124 – 129 Minnesota Timberwolves
2022-03-01 Cleveland Cavaliers 122 – 127 Minnesota Timberwolves

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers?