Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons

Minnesota Timberwolves vs Detroit PistonsMinnesota TimberwolvesDetroit Pistons

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Ponturi Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Minnesota Timberwolves și Detroit Pistons și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons, care se joacă în NBA pe 2024-03-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons, care se joacă în NBA pe 2024-03-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons

Meciul Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-28. Echipa gazdă vine cu 49 de victorii din ultimele 71 de meciuri jucate, în timp ce Detroit Pistons are o rată de câștig procentuală de 0.167 din ultimele 72 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Minnesota Timberwolves cu 1 victorii acasă, în timp ce Detroit Pistons are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 6.7 puncte, în timp ce Detroit Pistons are o diferență medie de puncte de -9.1 puncte:

  • Minnesota Timberwolves: 113.2 medie puncte pentru, 106.5 medie puncte primite
  • Detroit Pistons: 111.1 medie puncte pentru, 120.2 medie puncte primite

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Minnesota Timberwolves si Detroit Pistons:

Data Rezultate
2024-01-18 Detroit Pistons 117 – 124 Minnesota Timberwolves
2023-01-12 Detroit Pistons 135 – 118 Minnesota Timberwolves
2023-01-01 Minnesota Timberwolves 104 – 116 Detroit Pistons
2022-02-06 Minnesota Timberwolves 118 – 105 Detroit Pistons

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons?