Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Minnesota Timberwolves vs Houston RocketsMinnesota TimberwolvesHouston Rockets

🏀 2024-04-03 – NBA

 

Ponturi Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Minnesota Timberwolves și Houston Rockets și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, care se joacă în NBA pe 2024-04-03, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, care se joacă în NBA pe 2024-04-03, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Meciul Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-03. Echipa gazdă vine cu 51 de victorii din ultimele 74 de meciuri jucate, în timp ce Houston Rockets are o rată de câștig procentuală de 0.514 din ultimele 74 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Minnesota Timberwolves cu 2 victorii acasă, în timp ce Houston Rockets are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 6.7 puncte, în timp ce Houston Rockets are o diferență medie de puncte de 1.6 puncte:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 medie puncte pentru, 106.2 medie puncte primite
  • Houston Rockets: 114.2 medie puncte pentru, 112.6 medie puncte primite

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Minnesota Timberwolves si Houston Rockets:

Data Rezultate
2024-02-05 Minnesota Timberwolves 111 – 90 Houston Rockets
2024-01-06 Houston Rockets 95 – 122 Minnesota Timberwolves
2023-01-24 Houston Rockets 119 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-01-22 Minnesota Timberwolves 113 – 104 Houston Rockets

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?