Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors

Minnesota Timberwolves vs Toronto RaptorsMinnesota TimberwolvesToronto Raptors

🏀 2024-04-04 – NBA

 

Ponturi Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Minnesota Timberwolves și Toronto Raptors și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors, care se joacă în NBA pe 2024-04-04, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors

Meciul Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-04. Echipa gazdă vine cu 51 de victorii din ultimele 74 de meciuri jucate, în timp ce Toronto Raptors are o rată de câștig procentuală de 0.311 din ultimele 74 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Minnesota Timberwolves cu 1 victorii acasă, în timp ce Toronto Raptors are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 6.7 puncte, în timp ce Toronto Raptors are o diferență medie de puncte de -5.7 puncte:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 medie puncte pentru, 106.2 medie puncte primite
  • Toronto Raptors: 112.7 medie puncte pentru, 118.4 medie puncte primite

Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Minnesota Timberwolves si Toronto Raptors:

Data Rezultate
2023-10-26 Toronto Raptors 97 – 94 Minnesota Timberwolves
2023-03-18 Toronto Raptors 122 – 107 Minnesota Timberwolves
2023-01-20 Minnesota Timberwolves 128 – 126 Toronto Raptors
2022-03-31 Toronto Raptors 125 – 102 Minnesota Timberwolves

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Minnesota Timberwolves vs Toronto Raptors?