Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards

Minnesota Timberwolves vs Washington WizardsMinnesota TimberwolvesWashington Wizards

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Ponturi Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Minnesota Timberwolves și Washington Wizards și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards, care se joacă în NBA pe 2024-04-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards, care se joacă în NBA pe 2024-04-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards

Meciul Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-10. Echipa gazdă vine cu 54 de victorii din ultimele 78 de meciuri jucate, în timp ce Washington Wizards are o rată de câștig procentuală de 0.19 din ultimele 79 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Minnesota Timberwolves cu 0 victorii acasă, în timp ce Washington Wizards are 2 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Minnesota Timberwolves are o diferență medie de puncte de 7 puncte, în timp ce Washington Wizards are o diferență medie de puncte de -9.4 puncte:

  • Minnesota Timberwolves: 113 medie puncte pentru, 106 medie puncte primite
  • Washington Wizards: 113.4 medie puncte pentru, 122.8 medie puncte primite

Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Minnesota Timberwolves si Washington Wizards:

Data Rezultate
2024-01-25 Washington Wizards 107 – 118 Minnesota Timberwolves
2023-02-17 Minnesota Timberwolves 106 – 114 Washington Wizards
2022-11-29 Washington Wizards 142 – 127 Minnesota Timberwolves
2022-04-06 Minnesota Timberwolves 114 – 132 Washington Wizards

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Minnesota Timberwolves vs Washington Wizards?