New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers

New Orleans Pelicans vs Los Angeles ClippersNew Orleans PelicansLos Angeles Clippers

🏀 2024-03-16 – NBA

 

Ponturi New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre New Orleans Pelicans și Los Angeles Clippers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers, care se joacă în NBA pe 2024-03-16, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers, care se joacă în NBA pe 2024-03-16, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers

Meciul New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-16. Echipa gazdă vine cu 39 de victorii din ultimele 65 de meciuri jucate, în timp ce Los Angeles Clippers are o rată de câștig procentuală de 0.646 din ultimele 65 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem New Orleans Pelicans cu 1 victorii acasă, în timp ce Los Angeles Clippers are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, New Orleans Pelicans are o diferență medie de puncte de 4.9 puncte, în timp ce Los Angeles Clippers are o diferență medie de puncte de 4.3 puncte:

  • New Orleans Pelicans: 116.1 medie puncte pentru, 111.2 medie puncte primite
  • Los Angeles Clippers: 117 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre New Orleans Pelicans si Los Angeles Clippers:

Data Rezultate
2024-02-08 Los Angeles Clippers 106 – 117 New Orleans Pelicans
2024-01-06 New Orleans Pelicans 95 – 111 Los Angeles Clippers
2023-11-25 Los Angeles Clippers 106 – 116 New Orleans Pelicans
2023-04-02 New Orleans Pelicans 122 – 114 Los Angeles Clippers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul New Orleans Pelicans vs Los Angeles Clippers?