New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City ThunderNew Orleans PelicansOklahoma City Thunder

🏀 2024-03-27 – NBA

 

Ponturi New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre New Orleans Pelicans și Oklahoma City Thunder și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-03-27, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-03-27, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

Meciul New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-27. Echipa gazdă vine cu 44 de victorii din ultimele 71 de meciuri jucate, în timp ce Oklahoma City Thunder are o rată de câștig procentuală de 0.7 din ultimele 70 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem New Orleans Pelicans cu 0 victorii acasă, în timp ce Oklahoma City Thunder are 3 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, New Orleans Pelicans are o diferență medie de puncte de 5.3 puncte, în timp ce Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 7.4 puncte:

  • New Orleans Pelicans: 115.7 medie puncte pentru, 110.4 medie puncte primite
  • Oklahoma City Thunder: 120.3 medie puncte pentru, 112.9 medie puncte primite

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre New Orleans Pelicans si Oklahoma City Thunder:

Data Rezultate
2024-01-27 New Orleans Pelicans 83 – 107 Oklahoma City Thunder
2023-11-02 Oklahoma City Thunder 106 – 110 New Orleans Pelicans
2023-04-13 New Orleans Pelicans 118 – 123 Oklahoma City Thunder
2023-03-12 New Orleans Pelicans 96 – 110 Oklahoma City Thunder

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder?