Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Oklahoma City Thunder vs Sacramento KingsOklahoma City ThunderSacramento Kings

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Ponturi Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Oklahoma City Thunder și Sacramento Kings și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, care se joacă în NBA pe 2024-04-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, care se joacă în NBA pe 2024-04-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Meciul Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-04-10. Echipa gazdă vine cu 53 de victorii din ultimele 78 de meciuri jucate, în timp ce Sacramento Kings are o rată de câștig procentuală de 0.577 din ultimele 78 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Oklahoma City Thunder cu 1 victorii acasă, în timp ce Sacramento Kings are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 6.3 puncte, în timp ce Sacramento Kings are o diferență medie de puncte de 1.6 puncte:

  • Oklahoma City Thunder: 119.8 medie puncte pentru, 113.5 medie puncte primite
  • Sacramento Kings: 116.7 medie puncte pentru, 115.1 medie puncte primite

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Oklahoma City Thunder si Sacramento Kings:

Data Rezultate
2024-02-11 Oklahoma City Thunder 127 – 113 Sacramento Kings
2023-12-15 Sacramento Kings 128 – 123 Oklahoma City Thunder
2023-11-11 Sacramento Kings 105 – 98 Oklahoma City Thunder
2023-03-01 Oklahoma City Thunder 117 – 123 Sacramento Kings

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?