Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Portland Trail Blazers vs Denver NuggetsPortland Trail BlazersDenver Nuggets

🏀 2024-03-24 – NBA

 

Ponturi Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Portland Trail Blazers și Denver Nuggets și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, care se joacă în NBA pe 2024-03-24, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, care se joacă în NBA pe 2024-03-24, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Meciul Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets jucat în NBA va începe la ora 03:00 GMT pe 2024-03-24. Echipa gazdă vine cu 19 de victorii din ultimele 69 de meciuri jucate, în timp ce Denver Nuggets are o rată de câștig procentuală de 0.7 din ultimele 70 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Portland Trail Blazers cu 0 victorii acasă, în timp ce Denver Nuggets are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Portland Trail Blazers are o diferență medie de puncte de -8.2 puncte, în timp ce Denver Nuggets are o diferență medie de puncte de 4.6 puncte:

  • Portland Trail Blazers: 107.6 medie puncte pentru, 115.8 medie puncte primite
  • Denver Nuggets: 114.7 medie puncte pentru, 110.1 medie puncte primite

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Portland Trail Blazers si Denver Nuggets:

Data Rezultate
2024-02-24 Portland Trail Blazers 112 – 127 Denver Nuggets
2024-02-05 Denver Nuggets 112 – 103 Portland Trail Blazers
2024-02-03 Denver Nuggets 120 – 108 Portland Trail Blazers
2023-01-18 Denver Nuggets 122 – 113 Portland Trail Blazers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?