Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Portland Trail Blazers vs Houston RocketsPortland Trail BlazersHouston Rockets

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Ponturi Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Portland Trail Blazers și Houston Rockets și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Houston Rockets, care se joacă în NBA pe 2024-04-13, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Houston Rockets, care se joacă în NBA pe 2024-04-13, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Portland Trail Blazers vs Houston Rockets?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Portland Trail Blazers vs Houston Rockets, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Meciul Portland Trail Blazers vs Houston Rockets jucat în NBA va începe la ora 03:00 GMT pe 2024-04-13. Echipa gazdă vine cu 21 de victorii din ultimele 79 de meciuri jucate, în timp ce Houston Rockets are o rată de câștig procentuală de 0.494 din ultimele 79 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Portland Trail Blazers cu 0 victorii acasă, în timp ce Houston Rockets are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Portland Trail Blazers are o diferență medie de puncte de -8.7 puncte, în timp ce Houston Rockets are o diferență medie de puncte de 0.9 puncte:

  • Portland Trail Blazers: 106.8 medie puncte pentru, 115.5 medie puncte primite
  • Houston Rockets: 114.2 medie puncte pentru, 113.3 medie puncte primite

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Portland Trail Blazers si Houston Rockets:

Data Rezultate
2024-03-26 Houston Rockets 110 – 92 Portland Trail Blazers
2024-03-09 Portland Trail Blazers 107 – 123 Houston Rockets
2024-01-25 Houston Rockets 131 – 137 Portland Trail Blazers
2023-07-07 Houston Rockets 100 – 99 Portland Trail Blazers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Portland Trail Blazers vs Houston Rockets H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Portland Trail Blazers vs Houston Rockets?