Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors

Portland Trail Blazers vs Toronto RaptorsPortland Trail BlazersToronto Raptors

🏀 2024-03-10 – NBA

 

Ponturi Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Portland Trail Blazers și Toronto Raptors și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors, care se joacă în NBA pe 2024-03-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors, care se joacă în NBA pe 2024-03-10, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors

Meciul Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors jucat în NBA va începe la ora 04:00 GMT pe 2024-03-10. Echipa gazdă vine cu 17 de victorii din ultimele 61 de meciuri jucate, în timp ce Toronto Raptors are o rată de câștig procentuală de 0.365 din ultimele 63 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Portland Trail Blazers cu 0 victorii acasă, în timp ce Toronto Raptors are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Portland Trail Blazers are o diferență medie de puncte de -8.1 puncte, în timp ce Toronto Raptors are o diferență medie de puncte de -3.9 puncte:

  • Portland Trail Blazers: 107.8 medie puncte pentru, 115.9 medie puncte primite
  • Toronto Raptors: 114.1 medie puncte pentru, 118 medie puncte primite

Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Portland Trail Blazers si Toronto Raptors:

Data Rezultate
2023-10-31 Toronto Raptors 91 – 99 Portland Trail Blazers
2023-01-29 Portland Trail Blazers 105 – 123 Toronto Raptors
2023-01-08 Toronto Raptors 117 – 105 Portland Trail Blazers
2022-01-23 Toronto Raptors 105 – 114 Portland Trail Blazers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Portland Trail Blazers vs Toronto Raptors?