PSG vs Olympique Lyonnais

PSG vs Olympique LyonnaisPSGOlympique Lyonnais

⚽ 2024-04-21 – Ligue 1

 

Ponturi PSG vs Olympique Lyonnais

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

PSG vs Olympique Lyonnais Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul PSG - Olympique Lyonnais jucat în Ligue 1 pe 2024-04-21 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

PSG vs Olympique Lyonnais Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul PSG - Olympique Lyonnais jucat în Ligue 1 pe 2024-04-21 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe PSG vs Olympique Lyonnais?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul PSG vs Olympique Lyonnais, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci PSG vs Olympique Lyonnais

Meciul dintre PSG și Olympique Lyonnais va avea loc pe 2024-04-21. Această întâlnire din Ligue 1 este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de Luis Enrique vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Olympique Lyonnais are 4 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe PSG vs Olympique Lyonnais, PSG a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Olympique Lyonnais are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for PSG: K. Mbappé(0.92 goals/match);
  • for Olympique Lyonnais: n/a

PSG vs Olympique Lyonnais rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre PSG si Olympique Lyonnais:

Data Rezultate
2023-09-03 Olympique Lyonnais 1 – 4 PSG
2023-04-02 PSG 0 – 1 Olympique Lyonnais
2022-09-18 Olympique Lyonnais 0 – 1 PSG
2022-01-09 Olympique Lyonnais 1 – 1 PSG

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre PSG și Olympique Lyonnais.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul PSG vs Olympique Lyonnais?