Real Madrid vs Manchester City

Real Madrid vs Manchester CityReal MadridManchester City

⚽ 2024-04-09 – Liga Campionilor

 

Ponturi Real Madrid vs Manchester City

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Real Madrid vs Manchester City Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Real Madrid - Manchester City jucat în Liga Campionilor pe 2024-04-09 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Real Madrid vs Manchester City Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Real Madrid - Manchester City jucat în Liga Campionilor pe 2024-04-09 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Real Madrid vs Manchester City?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Real Madrid vs Manchester City, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Real Madrid vs Manchester City

Meciul dintre Real Madrid și Manchester City va avea loc pe 2024-04-09. Această întâlnire din Liga Campionilor este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de C. Ancelotti vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Manchester City are 3 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Real Madrid vs Manchester City, Real Madrid a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Manchester City are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Real Madrid: n/a
  • for Manchester City: K. De Bruyne(1 goals/match);E. Haaland(0.86 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);

Real Madrid vs Manchester City rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Real Madrid si Manchester City:

Data Rezultate
2023-05-17 Manchester City 4 – 0 Real Madrid
2023-05-09 Real Madrid 1 – 1 Manchester City
2022-05-04 Real Madrid 3 – 1 Manchester City
2022-04-26 Manchester City 4 – 3 Real Madrid

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Real Madrid și Manchester City.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Real Madrid vs Manchester City?