Toulouse vs Olympique Marseille

Toulouse vs Olympique MarseilleToulouseOlympique Marseille

⚽ 2024-04-21 – Ligue 1

 

Ponturi Toulouse vs Olympique Marseille

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Toulouse vs Olympique Marseille Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Toulouse - Olympique Marseille jucat în Ligue 1 pe 2024-04-21 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Toulouse vs Olympique Marseille Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Toulouse - Olympique Marseille jucat în Ligue 1 pe 2024-04-21 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Toulouse vs Olympique Marseille?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Toulouse vs Olympique Marseille, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Toulouse vs Olympique Marseille

Meciul dintre Toulouse și Olympique Marseille va avea loc pe 2024-04-21. Această întâlnire din Ligue 1 este programată să înceapă la ora 17:00 GMT. Echipa condusă de Carles Martínez vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Olympique Marseille are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Toulouse vs Olympique Marseille, Toulouse a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Olympique Marseille are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Toulouse: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Toulouse vs Olympique Marseille rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Toulouse si Olympique Marseille:

Data Rezultate
2023-09-17 Olympique Marseille 0 – 0 Toulouse
2023-02-19 Toulouse 2 – 3 Olympique Marseille
2022-12-29 Olympique Marseille 6 – 1 Toulouse
2020-02-08 Olympique Marseille 1 – 0 Toulouse

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Toulouse și Olympique Marseille.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Toulouse vs Olympique Marseille?