Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Washington Wizards vs Charlotte HornetsWashington WizardsCharlotte Hornets

🏀 2024-03-09 – NBA

 

Ponturi Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Washington Wizards și Charlotte Hornets și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Washington Wizards vs Charlotte Hornets, care se joacă în NBA pe 2024-03-09, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Washington Wizards vs Charlotte Hornets, care se joacă în NBA pe 2024-03-09, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Washington Wizards vs Charlotte Hornets?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Washington Wizards vs Charlotte Hornets, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Meciul Washington Wizards vs Charlotte Hornets jucat în NBA va începe la ora 01:00 GMT pe 2024-03-09. Echipa gazdă vine cu 9 de victorii din ultimele 62 de meciuri jucate, în timp ce Charlotte Hornets are o rată de câștig procentuală de 0.242 din ultimele 62 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Washington Wizards cu 1 victorii acasă, în timp ce Charlotte Hornets are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Washington Wizards are o diferență medie de puncte de -10.1 puncte, în timp ce Charlotte Hornets are o diferență medie de puncte de -10.4 puncte:

  • Washington Wizards: 114.5 medie puncte pentru, 124.6 medie puncte primite
  • Charlotte Hornets: 107.3 medie puncte pentru, 117.7 medie puncte primite

Washington Wizards vs Charlotte Hornets rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Washington Wizards si Charlotte Hornets:

Data Rezultate
2023-11-23 Charlotte Hornets 117 – 114 Washington Wizards
2023-11-11 Washington Wizards 117 – 124 Charlotte Hornets
2023-11-09 Charlotte Hornets 116 – 132 Washington Wizards
2023-10-13 Washington Wizards 98 – 92 Charlotte Hornets

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Washington Wizards vs Charlotte Hornets H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Washington Wizards vs Charlotte Hornets?