Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt

Borussia M’gladbach vs Eintracht FrankfurtBorussia M'gladbachEintracht Frankfurt

⚽ 2024-05-11 – Bundesliga

 

Ponturi Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Borussia M'gladbach vs Eintracht Frankfurt Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt jucat în Bundesliga pe 2024-05-11 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Borussia M'gladbach vs Eintracht Frankfurt Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Borussia M'gladbach - Eintracht Frankfurt jucat în Bundesliga pe 2024-05-11 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt

Meciul dintre Borussia M’gladbach și Eintracht Frankfurt va avea loc pe 2024-05-11. Această întâlnire din Bundesliga este programată să înceapă la ora 13:30 GMT. Echipa condusă de G. Seoane vine cu 1 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Eintracht Frankfurt are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt, Borussia M’gladbach a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Eintracht Frankfurt are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Borussia M’gladbach si Eintracht Frankfurt:

Data Rezultate
2023-12-20 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Borussia M’gladbach
2023-04-15 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia M’gladbach
2022-10-22 Borussia M’gladbach 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2022-05-08 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Borussia M’gladbach

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Borussia M’gladbach și Eintracht Frankfurt.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Borussia M’gladbach vs Eintracht Frankfurt?