Ponturi Ieri

Ponturile de ieri pot fi verificate cu ușurință pe această pagină și comparate cu rezultatele reale, obținând astfel o imagine clară asupra ratei de câștig a ponturilor de pariuri PariuriSportiveAM. Ne place să fim transparenți în ceea ce privește rezultatele predicțiilor noastre de meci și de aceea, odată ce le publicăm, nu mai facem modificări. Listarea în această pagină a predicțiilor de ieri facilitează verificarea sfaturilor și previzualizărilor anterioare.

Ponturi Sportive pentru Ieri

Voluntari vs U Craiova 1948 ⚽ 2024-04-23 – Liga I  

Botoșani vs Dinamo Bucureşti ⚽ 2024-04-23 – Liga I  

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic 🏀 2024-04-23 – NBA  

New York Knicks vs Philadelphia 76ers 🏀 2024-04-23 – NBA  

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers 🏀 2024-04-23 – NBA  

Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv 🏀 2024-04-23 – Euroliga  

De ce enumerăm ponturile de pariuri de ieri?

După cum sa menționat mai sus, ne place să păstrăm transparente alegerile noastre în pronosticurile de pariuri. Nu numai că sunt liberi să vizualizeze cu zile înainte de jocurile propriu-zise, dar pot fi comparate cu rezultatele finale folosind această pagină de predicții sportive anterioare. În acest fel, utilizatorii pot înțelege mai bine care sunt randamentele sfaturilor de pariere furnizate. Pur și simplu verificați oricare dintre predicțiile de pe această pagină și comparați-le cu rezultatele de ieri din fotbal sau din orice alte sporturi enumerate.

Au fost garantate aceste ponturi de pariere?

NU, iar oricine pretinde că oferă ponturi garantate nu poate fi de încredere. Toate acestea pur și simplu pentru că predicțiile sportive nu sunt 100% exacte decât dacă jocurile sunt trucate. Vedem surprize zilnice chiar și în unele meciuri în care pariurile ar părea sigure. Pariurile sportive sunt încă în cele din urmă o activitate de jocuri de noroc, iar riscul de capital este real. De aceea, vă recomandăm să pariați cu bani pe care vă puteți permite să îi pierdeți. Dacă pariați mai mult decât vă puteți permite, căutați ajutor cu organizații precum BeGambleAware.org.

Acestea sunt predicții pentru piața 1X2. Ce alte predicții de pariere oferiți?

Suntem specializați pe piața pariurilor 1X2 sau Home/Away pentru unele sporturi. Pentru mai multe predicții de pariere pe piețe precum Sub/Peste în baschet sau câștigătorul setului în tenis, verificați site-urile web corespunzătoare din rețeaua stats247.com.