Brighton & Hove Albion vs Manchester United

Brighton & Hove Albion vs Manchester UnitedBrighton & Hove AlbionManchester United

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Ponturi Brighton & Hove Albion vs Manchester United

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Brighton & Hove Albion vs Manchester United Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Brighton & Hove Albion - Manchester United jucat în Premier League pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Brighton & Hove Albion vs Manchester United Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Brighton & Hove Albion - Manchester United jucat în Premier League pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Brighton & Hove Albion vs Manchester United?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Brighton & Hove Albion vs Manchester United, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Brighton & Hove Albion vs Manchester United

Meciul dintre Brighton & Hove Albion și Manchester United va avea loc pe 2024-05-19. Această întâlnire din Premier League este programată să înceapă la ora 15:00 GMT. Echipa condusă de R. De Zerbi vine cu 1 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Manchester United are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Brighton & Hove Albion vs Manchester United, Brighton & Hove Albion a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Manchester United are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Brighton & Hove Albion: n/a
  • for Manchester United: n/a

Brighton & Hove Albion vs Manchester United rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Brighton & Hove Albion si Manchester United:

Data Rezultate
2023-09-16 Manchester United 1 – 3 Brighton & Hove Albion
2023-05-04 Brighton & Hove Albion 1 – 0 Manchester United
2023-04-23 Brighton & Hove Albion 0 – 0 Manchester United
2022-08-07 Manchester United 1 – 2 Brighton & Hove Albion

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Brighton & Hove Albion și Manchester United.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Brighton & Hove Albion vs Manchester United?