CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa

CFR Cluj vs FCV Farul ConstanţaCFR ClujFCV Farul Constanţa

⚽ 2024-05-18 – Liga I

 

Ponturi CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul CFR Cluj - FCV Farul Constanţa jucat în Liga I pe 2024-05-18 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul CFR Cluj - FCV Farul Constanţa jucat în Liga I pe 2024-05-18 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa

Meciul dintre CFR Cluj și FCV Farul Constanţa va avea loc pe 2024-05-18. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 18:00 GMT. Echipa condusă de D. Petrescu vine cu 4 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce FCV Farul Constanţa are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa, CFR Cluj a obținut 1 victorii acasă, în timp ce FCV Farul Constanţa are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for CFR Cluj: n/a
  • for FCV Farul Constanţa: n/a

CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre CFR Cluj si FCV Farul Constanţa:

Data Rezultate
2024-04-19 FCV Farul Constanţa 5 – 1 CFR Cluj
2024-03-02 FCV Farul Constanţa 1 – 1 CFR Cluj
2023-10-30 CFR Cluj 3 – 1 FCV Farul Constanţa
2023-05-28 CFR Cluj 1 – 2 FCV Farul Constanţa

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre CFR Cluj și FCV Farul Constanţa.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul CFR Cluj vs FCV Farul Constanţa?