Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers

Dallas Mavericks vs Los Angeles ClippersDallas MavericksLos Angeles Clippers

🏀 2024-04-28 – NBA

 

Ponturi Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Dallas Mavericks și Los Angeles Clippers și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, care se joacă în NBA pe 2024-04-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, care se joacă în NBA pe 2024-04-28, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers

Meciul Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers jucat în NBA va începe la ora 20:30 GMT pe 2024-04-28. Echipa gazdă vine cu 50 de victorii din ultimele 82 de meciuri jucate, în timp ce Los Angeles Clippers are o rată de câștig procentuală de 0.622 din ultimele 82 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Dallas Mavericks cu 1 victorii acasă, în timp ce Los Angeles Clippers are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Dallas Mavericks are o diferență medie de puncte de 2.3 puncte, în timp ce Los Angeles Clippers are o diferență medie de puncte de 3.3 puncte:

  • Dallas Mavericks: 117.9 medie puncte pentru, 115.6 medie puncte primite
  • Los Angeles Clippers: 115.6 medie puncte pentru, 112.3 medie puncte primite

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Dallas Mavericks si Los Angeles Clippers:

Data Rezultate
2024-04-27 Dallas Mavericks 101 – 90 Los Angeles Clippers
2024-04-24 Los Angeles Clippers 93 – 96 Dallas Mavericks
2024-04-21 Los Angeles Clippers 109 – 97 Dallas Mavericks
2023-12-21 Dallas Mavericks 111 – 120 Los Angeles Clippers

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers?