Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Dallas Mavericks vs Oklahoma City ThunderDallas MavericksOklahoma City Thunder

🏀 2024-05-19 – NBA

 

Ponturi Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Dallas Mavericks și Oklahoma City Thunder și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-05-19, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder, care se joacă în NBA pe 2024-05-19, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Meciul Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder jucat în NBA va începe la ora 01:30 GMT pe 2024-05-19. Echipa gazdă vine cu 50 de victorii din ultimele 82 de meciuri jucate, în timp ce Oklahoma City Thunder are o rată de câștig procentuală de 0.695 din ultimele 82 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Dallas Mavericks cu 1 victorii acasă, în timp ce Oklahoma City Thunder are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Dallas Mavericks are o diferență medie de puncte de 2.3 puncte, în timp ce Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 7.4 puncte:

  • Dallas Mavericks: 117.9 medie puncte pentru, 115.6 medie puncte primite
  • Oklahoma City Thunder: 120.1 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Dallas Mavericks si Oklahoma City Thunder:

Data Rezultate
2024-05-16 Oklahoma City Thunder 92 – 104 Dallas Mavericks
2024-05-14 Dallas Mavericks 96 – 100 Oklahoma City Thunder
2024-05-11 Dallas Mavericks 105 – 101 Oklahoma City Thunder
2024-05-10 Oklahoma City Thunder 110 – 119 Dallas Mavericks

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder?