Manchester City vs West Ham United

Manchester City vs West Ham UnitedManchester CityWest Ham United

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Ponturi Manchester City vs West Ham United

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Manchester City vs West Ham United Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - West Ham United jucat în Premier League pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Manchester City vs West Ham United Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - West Ham United jucat în Premier League pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Manchester City vs West Ham United?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Manchester City vs West Ham United, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Manchester City vs West Ham United

Meciul dintre Manchester City și West Ham United va avea loc pe 2024-05-19. Această întâlnire din Premier League este programată să înceapă la ora 15:00 GMT. Echipa condusă de Pep Guardiola vine cu 5 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce West Ham United are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Manchester City vs West Ham United, Manchester City a obținut 1 victorii acasă, în timp ce West Ham United are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Manchester City: E. Haaland(0.86 goals/match);
  • for West Ham United: n/a

Manchester City vs West Ham United rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Manchester City si West Ham United:

Data Rezultate
2023-09-16 West Ham United 1 – 3 Manchester City
2023-05-03 Manchester City 3 – 0 West Ham United
2022-08-07 West Ham United 0 – 2 Manchester City
2022-05-15 West Ham United 2 – 2 Manchester City

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Manchester City și West Ham United.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Manchester City vs West Ham United?