Manchester City vs Wolverhampton Wanderers

Manchester City vs Wolverhampton WanderersManchester CityWolverhampton Wanderers

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Ponturi Manchester City vs Wolverhampton Wanderers

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - Wolverhampton Wanderers jucat în Premier League pe 2024-05-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Manchester City - Wolverhampton Wanderers jucat în Premier League pe 2024-05-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Manchester City vs Wolverhampton Wanderers?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Manchester City vs Wolverhampton Wanderers, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Manchester City vs Wolverhampton Wanderers

Meciul dintre Manchester City și Wolverhampton Wanderers va avea loc pe 2024-05-04. Această întâlnire din Premier League este programată să înceapă la ora 16:30 GMT. Echipa condusă de Pep Guardiola vine cu 4 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Wolverhampton Wanderers are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Manchester City vs Wolverhampton Wanderers, Manchester City a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Wolverhampton Wanderers are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Manchester City: n/a
  • for Wolverhampton Wanderers: n/a

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Manchester City si Wolverhampton Wanderers:

Data Rezultate
2023-09-30 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Manchester City
2023-01-22 Manchester City 3 – 0 Wolverhampton Wanderers
2022-09-17 Wolverhampton Wanderers 0 – 3 Manchester City
2022-05-11 Wolverhampton Wanderers 1 – 5 Manchester City

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Manchester City și Wolverhampton Wanderers.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Manchester City vs Wolverhampton Wanderers?