Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder vs Dallas MavericksOklahoma City ThunderDallas Mavericks

🏀 2024-05-21 – NBA

 

Ponturi Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Oklahoma City Thunder și Dallas Mavericks și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks, care se joacă în NBA pe 2024-05-21, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks, care se joacă în NBA pe 2024-05-21, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

Meciul Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks jucat în NBA va începe la ora 01:30 GMT pe 2024-05-21. Echipa gazdă vine cu 57 de victorii din ultimele 82 de meciuri jucate, în timp ce Dallas Mavericks are o rată de câștig procentuală de 0.61 din ultimele 82 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Oklahoma City Thunder cu 0 victorii acasă, în timp ce Dallas Mavericks are 1 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 7.4 puncte, în timp ce Dallas Mavericks are o diferență medie de puncte de 2.3 puncte:

  • Oklahoma City Thunder: 120.1 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite
  • Dallas Mavericks: 117.9 medie puncte pentru, 115.6 medie puncte primite

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Oklahoma City Thunder si Dallas Mavericks:

Data Rezultate
2024-05-19 Dallas Mavericks 117 – 116 Oklahoma City Thunder
2024-05-16 Oklahoma City Thunder 92 – 104 Dallas Mavericks
2024-05-14 Dallas Mavericks 96 – 100 Oklahoma City Thunder
2024-05-11 Dallas Mavericks 105 – 101 Oklahoma City Thunder

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks?